Křečové žíly

Dobry den je mi 28let a uz se mi objevuji krecove zily(dispozice v rodine)obezni nejsem pracuji stridave v chuzi a sezeni.nechci jit s zilami casem na operaci..kdybych brala pravidelne prasky na krec.zil,je moznost ze by se uplne ztratily?a neposkozuje pravidelne uzivani leku neco jineho v tele?nejsem clovek co by se dopoval tabletkami.dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost toho, že by se varixy zcela ztratily po užívání léků není vysoká, spíše se může zpomalit jejich vývoj. Kromě léků je vhodné cvičení, v případě delšího stání pak nošení stahovacích punčoch. Preparáty ovlivňující křečové žíly bývají na přírodní bázi a jsou šetrné.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: