Krev v plodové vodě

Dobrý den, ještě ve 20tt mám hematom,teď již jen slabě krvácím (do této doby jsem byla již cca 1měsíc hospitalizována a 3x jsem krvácela silně). I při 2.odběru plodové vody bylo ve vzorku hodně krve. Zajímalo by mě, zda krev v plodové vodě může mít negativní vliv na vývoj miminka, když ji polyká a co to může/nemůže způsobit. Bohužel mi nikdo z ošetřujících lékařů zatím nepodal kompetentní informaci, jen mě neustále upozorňují na riziko potratu a ke krvi v plodové vodě/krvácení mi sdělují, že to nemá vliv. To mi ale nepřijde ke všem těm diagnozam, které mi již sdělili - hrozící potrat, sepse, vykrvácení...navíc krev se kazí a je všude okolo toho miminka...děkuji za odpověď, alena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, se spolykanou krví si miminko dokáže poradit. Rozhodně krev nezpůsobí žádnou vrozenou vadu. Jak Vám ale lékaři řekli, vylitá krev se může infikovat, také může vyvolat stahy dělohy, může dojít k odlučování placenty, což můževést k potratu, U VÁS k sepsi (otravě krve) nebo vykrvácení, kdyby krvácení zesílilo.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: