Krevní tlak u syna 13 let

Dobrý den.Syn má krevní tlak když jedelší dobu v klidu 115/70 a puls 110.Při sportu až fialový,dětský lékař řekl,že je to v pořádku,na alergologii se léčí,jako kojenec se léčil se srdcem.Mám i bez doporučení dětského lékaře navštívyt kardiologa? čím je že má extrémě vysoký puls,je hubený.Děkuji za pomoc.Eva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se v kojeneckém věku léčil se srdcem - nepíšete jakého druhu bylo to sledování, pro jakou příčinu?, jistě není chybou vyhledat dětského kardiologa (nebo obyčejného kardiologa), pro jistotu (nepíšete, co má fialového při sportu, jestli jen rty nebo celý obličej a podobně). Budete klidnější a je to vždy lepší, než se nadměrně obávat nebo něco zanedbat. Zavolejte si tam a při objednání se zeptejte na nutnost mít nějaké doporučení. Věřím, že nepůjde o nic závažného, ale návštěvu raději neodkládejte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: