Krvácení po kyretáži

Dobrý den, prosím o radu. 30.5. mi byla provedena kyretáž po zamlklém těhotenství.Po 14 dnech jsem byla u gynekologa na kontrole, říkal, že něco tam je, ale že by to mělo vyjít, takže je to dobré. Nevím, jestli je normální, že stále špiním, někdy jako by už spíš ne, někdy je to více znát, není to silné krvácení, jen špinění. Týden po kyretáži jsem dostala hnisavou angínu, lékař mi naordinoval penicilin, po týdnu opět další antibiotika,opět angína,ale už bez teplot. Takže nevím, jestli by to nemohlo mít nějaký vliv.. Je v pořádku pohlavní styk po necelých 4týdnech po kyretáži?Jsem bez bolestí. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Měsíc po výkonu by se již špinění nemělo vyskytovat,doba 4 týdny pro první styk je dostatečná bylo by vhodné zkontrolovat UZ vyšetření, pokud je špinění velmi slabé asi bych vyčkal menses příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: