Krvácení po sexu a hormonální antikoncepce

Dobrý den, asi před 4 dny jsem měla s přítelem pohlavní styk, při kterém jsem silně krvácela a měla silné bolesti. Zašla jsem si proto na gynekologii, kde mě doktorka řekla, že mám menší trhlinku na děložním čípku. Jenže já neustále krvácím. Je to taková tmavá sražená krev. Doktorka mi také řekla, že pokud toho bude přetrvávat, tak mi udělá cytologii. V antikoncepci jsem chybu neudělala, pouze jsem měla lehčí průjem a to prý HAK neovlivňuje. Jinak mám asi týden před MS. Děkuji Vám moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyhledejte svou gynekoložku a informujte ji, že stále krvácíte. Je potřeba provést kontrolu a určit zdroj a příčinu krvácení. Pokud jste HAK užívala podle návodu, tak lehký průjem by ji opravdu ovlivnit neměl a těhotenství je nepravděpodobné. Poškození sliznice čípku nebo infekce je daleko pravděpodobnější. Také mohlo dojít k poruše menstruačního cyklu a tím ke krvácení.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: