Kvasinky

Dobrý den pane doktore, neustále se léčím na kvasinky, v minulém měsíci mi kultivací zjistili streptokoka agalctiae, dostala jsem Augmentin 625, řpii užívání jsem si koupila k tomu laktobacily a nyní jím i Wobenzym, po antibiotikách jsem se cítila fit, nic mě nesvědilo, nepálilo, výtoky žádné, ale bohužel jsem měla sex bez kondomu, což si myslím, že se mi opět vrátili kvasinky, dostala jsem do paní doktorky Clotrimazol AL 100 a opět mi dělala stěry, ale hlavně bych jsem se chtěla zeptat, pokud mi Clotrimazol pomůže a výsledky budou ok, budu i po menstruaci, zda-li mohu mít sex aspoň s kondomem a zda-li doporučujete Wobenzym na tyto problémy, aspoň jako takový "vitamín". Děkuji Vám za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Wobenzym není cílená,ale podpůrná léčba když se kvasinky objevily po styku bylo by vhodné vyšetření partnera na kožním oddělení a pokud budou u obou výsledky v pořádku, není důvod,proč by jste nemohli mít styk Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: