Kvasinky

Dobrý den, s přítelem nás trápí kvasinková infekce asi už 3/4 roku. Chodíme po doktorách, ale furt se nám vrací, teď jsem byla u gynekologa a ten mi dal mastičku a prášky na 12 dní,aby se to pořádně přeléčilo, dělali mi i výtěr, ale nic vážnýho tam nebylo. Zároveň jsme byli s přítelem na kožní a tam mu předepsali mastičku a olejíček na týden. Asi před 3 dnama to dopoužíval a stále ho má červený, sice o dost míň, ale ještě trochu je, občas ho i svrbí. Myslíte, že to bude dobrý, že to je moc brzo, aby to už bylo v pořádku po dopoužívání mastičky a nebo by tam měl jít znovu??? Jako už nás to nebaví tam čekat 4 hodiny, tak se jen ptáme, jestli by tam nebylo zbytečný zas čekat a nebo jestli bysme tam teda měli jít. Děkujeme za Vaši odpověď :-)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych znovu kontrolu na kožním a provedení stěrů. Na základě výsledků vám pak lékař doporučí vhodnou medikaci. Prevencí je i nošení vzdušného spodního prádla (nejlépe bavlněného) a dostatečná intimní hygiena. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: