Kvasinky? problém u muže

dobrý den,chtěla bych Vás poprosit o radu.Příteli se na žaludu penisu udělaji 2 skvrny mokvavého charakteru.Byl na kožním, zjistili mu bakteriální infekci.byl přeléčen antibiotiky.jelikož to nepomohlo, tak lékařka udělala další stěr - kvasinky. Asi rok před tím bral Aldaru - na kondylomata.Jelikož trpívám i já na gynekologické záněty můžete nám něco doporučit?Nebo jak dál postupovat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, především je potřeba kvasinkovou infekci důkladně přeléčit, tj. přítel nejspíš dostal krém k mazání, ten je třeba vymazat celý, i když už nebudou žádné obtíže. Přeléčena byste měla být i Vy. Při pohlavním styku by do vyléčení přítel měl používat kondom, po styku by se měl vymočit a omýt. Měl by nosit volné prodyšné prádlo (nejen spodní). To samé platí pro Vás. Jelikož kvasinkyám se lépe daří při zvýšené spotřebě cukru pacientem (zejména pokud je vyšší hladina cukru v krvi), je vhodné nepřehánět to s konzumací sladkého a dbát na správnou střevní mikroflóru (pomohou jogurty s živou kulturou nebo přímo kapsle obsahující "ty správné bakterie" - blíže Vám poradí v lékárně), zejména byl-li přítel přeléčen antibioitky celkově.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Zanet mandli Je mi 27 let a nyni ziji na Novem Zelandu. Dva tydny me...
 
Naposledy čtené: