Kvasinky?

Dobrý den, měla jsem problémy a bohužel stále mám, přestože mi gynekolog předepsal Clotrimazol AL 100 a Jenamazol, s kvasinkami (tedy pokud to opravdu jsou kvasinky). Již delší dobu také mám pálení při stolici. Chtěla bych se zeptat, zda to může souviset s kvasinkami. Má praktická doktorka mi nechala zkontrolovat krev a podle výsledků mám vše v pořádku, ani hemeroidy to nejsou. Nicméně stále trpím pálivou bolestí při stolici. Moc děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

1) Pokud máte skutečně kultivačně prokázanou kvasinkovou infekci a lokální léčba nemá efekt, doporučuji přeléčit celkově (itrakonazol v tabletách). Kvasinky totiž pocházejí ze střeva a možná máte proto i ty obtíže při defekaci. 2) Pokud by ani po této léčbě pálení při stolici neustoupilo, doporučuji návštěvu gastroenterologa či proktologa.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x