Kyselina močová

dobrý den,chtěla jsem se zeptat mám stále dost vysoké hodnoty kyseliny močové v krvi,jsem těhotná 30.týd.já se cítím v pohodě,ale už poři posled.návštěvě mi chtěla mladá dr.udělat císaře,ale nakonec jsem podepsala revers.Cítím se skvěle,mohu se zeptat jaké komplikace by mohly nastat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, MArto! Pokud máte pouze zvýšenou kys.močovou, obvykle se situace jen sleduje. Pokud pociťujete i nějaké obtíže a máte i vyšší hodnoty jaterních testů, je urychlení porodu spíše na místě. Konsultujte svého gynekologa, případně se poraďte u jiného gynekologa.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: