Léčba artrózy znojmo

Dobrý den, mám artrozu kolene II. stupně. Chtěl bych zkusit léčbu novou metodou u prof. Harta ve Znojmě (léčba krevními destičkami). Jaký je Váš názor na tuto léčbu?

Odpověď odborníka:

Tato léčba se jeví užitečnější než aplikace nitrokloubních injekcí s kyselinou hyaluronovou. I podle amerických prací je přínosem. Hrudé změny v kloubu, ale nevyléčí. Je přínosem právě u artroz 1. a 2. stupně Metodu nehradí pojišťovna.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: