Léčba dvou diagnoz

Dobrý den, před 2 lety jsem prodělala tranzitorní globální amnezii. Z tohoto důvodu užívám Godasal 100. Navíc mám incipientní distální polyneuropatii dolních končetin. Nyní mně byla zjištěna postmenopauzální osteoporóza. Kromě vápníku a vitaminu D jsem dostala lék Protelos 2g. Protože v příbalové informaci je upozornění na nebezpečí krevních sraženin, mám obavy tento lék užívat. Proto prosím o radu, zda bez problému mohu Protelos užívat. Děkuji za odpověď. Marie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, domnivám se, že léky můžete bez obav užívat. Transitorní globální amnezie navíc není cévní mozková příhoda v pravém slova smyslu.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: