Léčiva ovlivňující účinky ha

Dobrý den, před pár dny mi byly předepsány mým psychiatrem léčiva Itakem a Rivotril, ráda bych věděla, zda nemohou snížit účinek HA. Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Výrobce neudává že by tyto léky snižovaly účinek antikoncepce. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: