Lehké pálení

Dobrý den, v srnu letošního roku jsem měla infekci močového měchýře a následně mě postihla mykoza. Léžila jsem jí mastičkou clotrimazol. Do října to bylo dobré než jsem měla opět infekci močového měchýře. nyní mě tak 3 týdny trápí občas pálení vaginální sliznice, ale ne při močení..je možné, že bych mohla být podrážděná z pohlavního styku?..měla bych si s tím zajít ke svému gyneekologovi?..Děkuji

Odpověď odborníka:

U mykozy je vždy nutná i léčba partnera,jinak dojde většinou po prvním styku k reinfekci,bylo by dodré nabrat mikrobní obraz poševní a kultivaci a dále postupovat podle výsledků hezké vánoce

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x