Leidenská mutace vyšetření

Dobrý den, moje gynekoložka mě neustále nutí k vyšetření Leidenské mutace. Mám za sebou jedno těhotenství, rizikové (chodila jsem do školy, tak jsem potom musela zůstat doma kvůli zůžujícímu se čípku) malý se narodil týden po termínu. Sledovali nás jen kvůli rozdílným krevním skupinám. U nás v rodině nikdo trombotickými onemocněními netrpěl. Beru již 2. rokem antikoncepci bonadea. Je toto vyšetření nutností? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nutit vás samozřejmě nikdo nemůže, ale při užívání antikoncepce toto vyšetření považuji za velmi rozumné. |Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: