Leidenská mutace při kavitaci

Dobrý den, jsem heterozygotní nosička Leidenské mutace. Ráda bych podstoupila kavitaci v oblasti hýždí. Chci se zeptat, zda hrozí riziko trombózy - s jakou pravděpodobností. Slyšela jsem názor, že vyšší srážlivost krve má až 20% populace a většina o tom neví. Má lékařka mi kavitaci nedoporučila, ale ráda bych znala více názorů, protože je vždy jednodušší říci ne a neriskovat tak žádný případný problém. Mohli by například riziko snížit léky proti srážlivosti krve jako je Heparin?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Karoli! Ani já bych vám kavitaci nedoporučila. Přesto, že by bylo možné vás zajistit injekcí nízkomolekulárního heparinu, stále u vás trvá zvýšené riziko rozvoje trombotických komplikací.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Odpověď | Od: karoli | 17.10.2010 21:57
Dobře, děkuji Vám za rychlou
odpověď a odborný názor.
Raději to tedy riskovat
nebudu.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: