Leidenská mutace heterozygot

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda je vhodné jako antikoncepci užívat injekce. Měla jsem tělísko Gynefix, které mi po měsíci vypadlo a teď bych ráda šla na injekce. Bohužel nevím přesný její název. předem děkuji za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, injekce se jmenuje depo provera, osobně bych ji mladé nerodivší slečně nedávala. Domluvte se svým gynekologem, lze využívat nehormon.antikoncepci - spermicidní krém nebo globule Pharmatex.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Články: Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Pokud jste silný kuřák...
Operace srdečních chlopní může zachránit život
Články: Operace srdečních chlopní může zachránit život
Operace srdečních chlopní...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nejčastěji nás zrazují srdce a cévy. Jaká prevence zabírá?
Články: Nejčastěji nás zrazují srdce a cévy. Jaká prevence zabírá?
Každý druhý Čech umírá na...
Alergická rýma podporuje krvácení z nosu
Články: Alergická rýma podporuje krvácení z nosu
Trpíte alergickou rýmou...
Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Články: Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Ať už jde o močový měchýř...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: