Léky vedlejší účinky

Dobrý den Dostala jsem na hnisavý zánět hrtanu ciplox 500 mám obavy z vedlejších účinků týkajících se psychických problémů můžu k tomuto léků užívat lexaurin pokud by se nějaké vedlejší účinky objevily. Beru trittico na noc.Nebo zkusit brát jen půlku prášku a pak celý.Děkuji

Odpověď odborníka:

Mezi těmito přípravky nejsou známy závažné interakce. Lexaurin i Trittico užívat můžete. Vzájemné užívání Lexaurinu a Trittica může vést k ospalosti, proto nelze vykonávat činnost vyžadující zvýšenou pozornost (řízení auta aj.). Dávku Ciploxu neměňte, neúčinkoval by, užívejte jej přesně dle doporučení - obvykle po 12 hodinách.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: