Lifting obličeje

Dobrý den, rád bych ženě splnil přání - mini nebo plný lifting obličeje. Je cca 6 let po mozkové příhodě, však bez léků a jakýchkoliv následků. Je tato úprava možná? Neuškodí jí případná narkoza a bude se vše hojit jak má? Děkuji za info

Odpověď odborníka:

Je mi líto, ale neumím vám správně odpovědět bez vyšetření vaší paní. Máte-li vážný zájem, ať se, prosím, objedná na konzultaci, rád se jí budu věnovat a po jejím vyšetření budeme vědět více. Na konzultaci se může objednat na tel. 606 284 909 Zdraví Dr Svoboda

MUDr. Svatopluk Svoboda
MUDr. Svatopluk Svoboda

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Svatopluk Svoboda - plastická a estetická chirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: