Lisvy - posunutí dne výměny

Dobrý den, přítelkyně začala tento měsíc užívat náplasti Lisvy, ale bohužel vychazi konec 4.týdne užívání (týden bez náplasti) druheho cyklu na naší plánovanou dovolenou. Je možné si třetí náplast v cyklu sundat například o den (nebo dva) dříve (nosit ji tedy jen například 5-6 dní místo předepsaných 7), a následně si první náplast nového cyklu nalepit tedy o ten jeden (nebo dva) dny dříve? Bude to i přes to fungovat tak, jak má? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ano je to možné mělo by to být v pořádku, ale i v týdnu bez náplasti je žena chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čtyři tipy na cvičení proti bolesti zad
Články: Čtyři tipy na cvičení proti bolesti zad
Nedostatek fyzické aktivity...
Bércový ekzém vyžaduje komplexní léčbu
Články: Bércový ekzém vyžaduje komplexní léčbu
Jde totiž o chronický zánět...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: