Lontermin

dobri den pani doktorkou ma otazku ohledne lonterminu nebo spiropenu maj za ukol roztahovat prudušky ale chci se zepatat muřou se nasadit i když kašle neni v pruduškach ale často se tam slije dolu kašlez rymy tak jako prevence ten lontermn? a druha co když už kašle je vylečeny časteně jako že už neni v pruduškach ale v krku nedrařdi paik ke kašli vic jak se dal dava i když poslech je dobry? dik

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jako prevenci bych tyto léky nedoporučovala. Co se týče situace, kdy už dítě nekašle a nemá ani poslechový nález, pak léky vysaďte v průběhu cca 1-2 dnů.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: