Lupenka

Dobrý večer chtěla jsem se zeptat ,jestli po narození miminka můžu používat mastičku Belosalic, když budu kojit,nebude to nějak vadit miminku ?A jen by mě zajímalo,je to moje třetí těhotenství,ale u obou předešlích mi lupenka pokaždé úplně zmizela to jsem čekala kluky a ted čekám holčičku a lupenka se mi na loktech a trošku na kolenou naopak zhoršila,může na tohle mít pohlaví dítěte vliv ? Předem děkuji za Vaší odpověd ..S pozdravem Martina P.

Odpověď odborníka:

Belosalic můžete používat, hlavně nesmíte máznout na kůži miminka. jednoznačný vliv pohlaví dítěte na průběh lupénky není prokázán.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Články: Kašel kvůli pálení žáhy? Ano, je to možné!
Refluxní choroba jícnu se...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Artróza versus artritida
Články: Artróza versus artritida
Pacienti s bolestmi kloubů...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Sex sám se sebou – masturbace
Články: Sex sám se sebou – masturbace
Ještě v minulém století se...
Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Články: Poznejte signály, které pomohou odhalit nemocné srdce
Srdeční onemocnění jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: