Lymská borelioza

Dobrý den, byla mi z krve zjištěna lb a lékař mě léčí jen atb. Doxybene a já mám nesnesitelné bolesti kloubů. Chtěla jsem se zeptat jestli by mně po pěti týdnech neměl poslat na vyšetření na infekční oddělení, když příznaky neustupují. Děkuji Helena.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano jednoznačně měla. Vaše potíže jsou jasným důkazem pokračující infekce vyžadující komplexní léčebný přístup, jehož součástí je často dlouhodobá, i měsíce trvající, léčba kombinací antibiotik, spolu se vším ostatním, co ke komplexní léčbě patří. S pozdravem Dr. Roman Špaček

MUDr. Roman Špaček
MUDr. Roman Špaček

Specializace: Lymská borelióza a chronická infekční onemocnění
Pracoviště: BCL clinic s.r.o., Luhačovice

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: