Maisonneuveova zlomenina

Dobrý den, měl jsem Maisonneuveova zlomeninu kdy mi byly vloženy šrouby do kotniku aby membrána lepe srostla ke kosti operace byla 8.12 a šrouby mi vytáhli 6.2. mezi tím jsem měl sádru.Operace byla v pořádku jedná z lehčích.Nyní rehabilituji 3x magnety beru wobenzym chodím do posilovny.Lékař mi řekl že nohu mužu zatěžovat už na 100%.Problém je že noha pořád bolí když berle odložím a zatížím ji na 100%.Trochu mě žene čas kvůli dubnové dovolene kterou mám 6.4.A proto mě zajíma myslíte že do té doby budu chodit bez berlí?Je to dovolená v Thajsku takže nebudu jen ležet u moře...Děkuji

Odpověď odborníka:

Nevím přesně, nač se ptáte. Některé věci se zkrátka urychlit nikterak nedají dovolená nedovolená. Podobné zlomeniny a pooperační stavy mohou být zdrojem bolesti, pohybových obtíží a otoků klidně půl roku.

MUDr. Tomáš Vilhelm
MUDr. Tomáš Vilhelm

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: VERTEBRA

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: