Májí vliv hrudky ve sperma na početí dítěte

Ve spermatu se mi začli objevovat bílé brudky, někdy méně, někdy ovšem více. Již jsem se dočetl že to není nic nebvyklého, ale s manželkou by jsme chtěli dítě. Tak by mne zajímalo jestli to bude mít nějaký vliv na početi dítěte? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Samotné hrudky ve spermatu jsou individuální záležitost, závisí na složení látek ve spermatické tekutině. Neobávejte se, na otěhotnění by to nemělo mít žádný vliv. Pokud byste s manželkou půlrok (nad 30let věku ženy)či rok (pod 30let ženy) při pravidelném styku na dětátko marně čekali, pak je na místě obrátit se na gynekologa a žádat vyšetření manželky a i vás (vyšetření spermiogramu). Do té doby budte v pohodě a obavy stranou. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: