Mají hubené ženy problém s otěhotněním?

Dobrý den pane doktore, bude mi 30 let, jsem zatím bezdětná. Jsem velmi hubená, mají problém hubené ženy s otěhotněním? Dále je pro mě myšlenka přirozeného porodu děsivá, chtěla bych rodit jedině císařem, přirozeného porodu se bojím a kdybych měla rodit přirozeně, tak vím, že děti mít nebudu, ale na druhou stranu bych je chtěla, ale přirozený porod je podle mě riskantní pro dítě. Bohužel znám osobně dítě postižené díky přirozenému porodu. Je vůbec možné mě nutit do přirozeného porodu, když chci jedině císařem? Děkuji

Odpověď odborníka:

Přirozený porod není pro dítě jak píšete rizikový rodí se tak tisíce let hubené ženy pokud nejde o extrém potíže s otěhotněním nemají každá operace má svá rizika takže pokud není indikace k císařskému řezu lékař jej nebude zbytečným provedením riskovat,

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: