Malá děloha a otěhotnění

Dobrý den paní Leskovská, děkuji za odpověd ohledně mého dotazu na velikost dělohy. U jiného doktora mi byl dělán několikrát ultrazvuk a v dokumentaci mam pozn. vel. dělohy normální, její délka byla plus mínus kolem 6 cm, při každé kotrole se to trochu lišilo. Normální je prý kolem 8 cm. Při laparoskopii mi bylo řečeno, že je hraniční velikosti a to mam také v záznamech. Vše se mnou prý bude ještě prokonzultováno, jen bych chtěla vědět, zda se s tímto dá normálně donosit dítě nebo zda nějaká léčba pomůže? Chtěly jsme při IVF si nechat zavést dvě embrya, tak nevím,zda by to bylo vůbec vhhodné? děkuji moc za informace

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tohle musíte opravdu konzultovat s gynekologem, nevidím důvod proč ne, když velikost dělohy je vlastně normální /může se při vyšetření ultrazvukem velikost mírně lišit, protože každý gnekolog zacílí měření vlastně trochu jinak/. Velikostí dělohy bych se být vámi tedy neznepokojovala a na počet embryí se zeptejte v IVF centru, nevidím důvod, proč ne (běžně se vlastně 2 embrya zavádějí), ale neznám všechny vaše výsledky - proto je lepší dotaz na odborníka, který je má. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: