Mediální výhřez plotenky

prosím o posouzení vhodnosti léčby -už celý rok jsem na neschopence s žádným posunem k lepšímu - spíše se bolesti zhoršují . Po ct mi sdělili , že mám medialní výhřez ploténky 7,5mms výrazným tlakem na durální vak kořenový sy není plně vyjádřen. JINAK - CHRON. lis s kořen irrit sy L5bilat s větším postižením PDK v terénu degenerat.změn. Polyartroza - gonartroza l-ll l. sin,incip.coxartroza. Mám za sebou nesčetně obstřiků, léků , injekcí , hospitalizaci - kapačky , 3x rehabilitace , PRT pod CT, nyní opět hospitalizace kapačky , poté plánované rehabilitace a zatím nic nepomohlo . Navíc jsem si udělala úraz kolene , kde je plánovaná artroskopie - neurolog tvrdí , že nch výkon je komplikovaný tak se přiklání kléčbě anal. inf. Bolesti se střídají hned do levé a pak zase do pravé nohy - jsou velice silné at je to stoj -chození - sezení a v noci se nemůžu ani otočit . Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejlepší postup bude, když se domluvíte přímo s neurochirurgem. Vezměte si s sebou dosavadní dokumentaci a snímky. O obtížnosti výkonu nemůže rozhodnout neurolog, ale neurochirurg, který má operaci provést.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+8 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x