Melanotan

Asi před 2 měsici jsem použil 9 x aplikaci Melanotan 2 a to po 100mcg. Byl jsem varovan na vyskočení pih. Po 9 dnech mi začly vyskakovat a já ho vysadil. Jenže už jse to asi 1,5 měsice a pihy(znaménka) se mi stále tvorí. Jsou to těcky v barvě znamenka. Nevystouplá. Tvoří se mi po celém těle. Nevíte co s tím? Nemůže to být rakovina kůže nebo něco? Mám celkem obavu.

Odpověď odborníka:

Pokud je upozornění na tvorbu pih, může u disponovaných osob docházet po užívání Melanotanu k jejich tvoření. V tomto období se pihy objevují, v zimním období zase mizí. Zda jde o přechodnou záležitost či spuštění jejich trvalejší tvorby, či zda se nejedná o jiné změny pigmentace, doporučuji konzultovat s kožním lékařem.
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: