Melír v těhotenství

  • Dotaz od: Markéta Píchová
  • Publikováno: 31.8.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli škodí miminku melír v těhotenství, zvláště v prvních týdnech. Snažíme se s manželem o miminko (ještě nevím, zda úspěšně) a zároveň bych potřebovala ke kadeřníkovi. Musím s melírem čekat jak dopadne těhotenský test? Děkuji, Píchová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Markéto, melír určitě neškodí, můžete být v tomto směru klidná a raději si nechte udělat hezký účes.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: