Memstruace

Dobrý den,chtěla sem se zeptat když beru skoro 2 týdny antibiotika a prednisol jestli jue možné aby se mi menstruace oddálila o 4 dny,antin. užívám .Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Je to možné při kombinaci antibiotik a kortikoidů, pod by se menses nedostavily do týdne doporučoval bych si udělat pro jistotu těhotenský test příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: