Meniskus

Dobrý den, mám pravděpodobně špatný meniskus (stálé mám krev v koleni), dozvěděla jsem se, že v tomto případě se používají berle, ale mě je nikdo nepředepsal a ani mi neřekl, že bych je nosit měla. Navíc mám natažený boční vnitřní vaz. Je to nebezpečné, když nenosím berle? Děkuji za odpověď. S pozdravem Lucka

Odpověď odborníka:

Berle by byly užitečné. Ale pokud máte poraněný meniskus bez operace se neobejdete a to buď sešití menisku nebo jeho částečné nebo úplné odstranění a to vše pomocí artroskopie. Diagnosza se bez podrobnější zobrazovací metody neobejde. Jinak diagnoza nemůže být přesná.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: