Menses

dobry den mam na vas prosim dotaz mam uz 2x za sebou velmi slaby menses 2dny po 1vložce uzivam antikoncepci mužu byt tehotna a ukaze se mi test i při mensesu a v jakekoliv stadiu tehotenstvi třeba i v 3mes nebo se muze jednat i o přechod je mi 43let jinak bez obtiži diky moc za poradnu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte pochybnosti, doporučuji udělat si těhotenský tesst, těhotentsví nelze vyloučit, stejně tak ale může jít i o první příznaky přechodu, jak sama píšete. Pokud byste si nebyla jistá, nebo se objevily problémy, poraďte se se svým gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x