Menstruace

Dobrý den ,mám dlouhodobý problém,který se naskytl po porodu,mám dvě děti jedno staré 2r a druhé 1rok,toho menšího stále kojím,po porodu jsem chtěla HA,brala jsem jí tuším 4-5měsíců ale měla s tím strašné problémy,nepravidelná a hlavně po čase jsem menstruovala každý den,což se nedalo vydržet,byla jsem vyčerpaná,unavená,do toho mě doprovázeli velké bolesti podbřiška a pochvy,vysadila jsem ji. Moje gynekoložka mi sdělila že nepravidelné je to díky tomu že kojím ža HA pro kojící má méně hormonů a to způsobuje problémy,zárověň mi dala tablety cyclo 3fort že by se to mělo upravit a doporučila nitroděložní tělísko,ale to nepřipadá v ůvahu kvůli nedostatku financí,problémy byli samozřejmě nadále a při menzes ze mě padala šíleně veliké sražené kusy krve,bolesti u toho opravdu hrozné,takže jsem opět navštívila doktorku,poslala mě na kyretáž ale ta nnic nevyřešila(je to už tak 9měs od kyretáže),za měsíc jsem byla na tom samém a doktorka mi tvrdí že pokud nepřestanu kojit je jediné řešení to nitroděložní tělísko. Nyní mi doporučili v lékárně vitamín c ale nepomáhá a při menzes šíleně trpím,kusy ze mě padají pořád,momentálně je spíše nepravidelná,první tři dny buď slabá nebo silná jak kdy a čtvrtý den ze mě lítá jeden velkej sraženej kus za druhým,velké bolesti že skoro nemohu chodit a musím ležet,nejsem ani schpná se postarat o děti,už jsem doslova nešťastná a nevím co dál,ráda bych věděla jestli nemáte jiný názor ? Případně radu co by pomohlo,co dělat dál? Děkuji moc s pozdravem

Odpověď odborníka:

Pokud kojíte skutečně můřete mít jen gestagenní antikoncepci,u ní nepravidelné krvácení bývá častěji než u dvousložkové,a Vaše problémy by velmi pravděpodobně vyřešilo ne klasické tělísko ale Mirena-nitroděložní tělísko Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
mirena | Od: petra | 19.9.2014 13:49
Dobrý den,chci se zeptat. Včera mi zaváděli tělísko
mířená. Je pravda ze sex s partnerem mužů mít az
za 6 týdnů. Četla jsem to někde v diskuzi. Děkuji za
vaší odpověď.
reagovat
re:mirena | Od: uLekare.cz | 19.9.2014 14:41
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme
reagovat
re:mirena | Od: uLekare.cz | 19.9.2014 14:40
Na diskuzní příspěvky lékař neodpovídá.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: