Menstruace,negativni test,je možné tehotenstvi?

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat,jestli si myslíte, že bych mohla být těhotná, když jsem jindy většinou nepravidelnou menstruaci dostala tentokrát jen o jeden den později (takze skoro v termimu) , byla jako vzdycky, mozna jsem trochu delsi, jinak uplne,jako obvykle a těhotenský test vyšel negativní. (Dělala jsem ho skoro 4 týdny po souloži, ) .Test ma citlivost 10mlU a byl delan z ranní moči.příznaky nemám, jen trochu nafouklé břicho, ale to možná bude stravováním. Jinak jen asi spineni uprostřed cyklu,prý je ovulacni, tak snad to není příznak. Myslíte, že je šance být těhotná? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Tak jak to popisujete je gravidita více než nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x