Menstruace, antikoncepce

Dobrý den, nechtěla jsem dostat menstruaci, a proto jsem brala další platíčko antikoncepce (Triregol), ale po 5. prášku se menstruace dostavila, můžu se zeptat proč? co může být špatně? prášky beru pravidelně. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, nikdy nesmíte pokračovat v třífázové antikoncepci, je jiná než monofázická.pokud budete chtít oddálit menstruaci, musíte začít brát poslední fázi dalšího měsíce(tj polsdních 7 tablet).doberte platíčko, budete nejspíš déle krvácet a špinit.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: