Migrena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možné že by mi začala migrena z antikoncepce??od doby kdy jsem začla brát Lindynette20 tak mě jednou za ten měsíc šíleně bolela hlava a měla sem pocit na zvracení tak sem prášky vyměnila a beru Lunafem a opět mě jednou za měsíc hlava bolí..děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano antikoncepce může být spouštěčem migreny, hledejte spolu s lékařem antikoncepci, která vám tyto potíže nebude dělat a nebo zvolte barierovou antikoncepci spolu s chemickou, jsou také velmi bezpečné. Více viz na: www.sexualne.cz/antikoncepce Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: