Migrena a nimesil

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda mi hrozí nějaké zdravotní riziko, při častém užívání léků Nimesil a zda se může užít před nebo po požití alkoholu. Migrény mám velmi často, někdy beru lék i třeba tři dny po sobě, jeden pytlík na den. Chodím na neurologii, kde mi bylo řečeno, že pokud bych měl migrény tak 5x do měsíce, což mám, tak bych dostal léky na epilepsii, tak nevím co by bylo lepší nebo horší. Popřípadě co by jste mi doporučil/a vy. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud trpíte na migrény je třeba pečlivě vyšetřit všechny systémy s úpravou životního stylu. V každém případě je nutné zjistit co je spouštěč vašich migrenozních stavů, zda je strukturální nebo psychický, nebo metabolický problém. Rozhodně nedoporučuji kombinovat analgetika s alkoholem, pokud není vašim cílem devastace organismu.

prim. MUDr. Jarmila Zipserová
prim. MUDr. Jarmila Zipserová

Specializace: Rehabilitace (fyziatrie, balneologie a léčebná rehabilitace)
Pracoviště: Neurorehabilitační klinika AXON Praha,
Městská poliklinika Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: