Miniinterupce

Pred 6 tydny jsem byla na.miniinterupci. Menstruace se stale nedostavila,zkoušela jsem si delat tehotensky test a byl pozitivní. Vlastniho gynekologa nemam,potrat jsem podstoupila v nemocnici a bylo to ma jedina navsteva gynekologa. Pri kontrole mi rekli ze tam zustal nejaky vacek ktery sam vymizi. Znamena to ze mohu byt tehotna? Nebo byl pozitivni vysledek testu necim ovlivnen?

Odpověď odborníka:

Pokud je po miniinterrupcí gravitest positivní je nutno vyšetřit ultrazvukem a poté sledovat až do negativního HCG testu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření zpomaluje růst u chlapců
Články: Kouření zpomaluje růst u chlapců
Během čtyř let průměrný...
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
Uzlina
Články: Uzlina
Mízní uzliny, také...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: