Miniinterupce

Dobrý den, jsem v 6. týdnu těhotenství a kvůli nízkému věku a rodinným problémům jsem se rozhodla k interupci. Jsem poměrně zmatená ohledně informací o potratové pilulce. Na internetu jsem našla informaci, že je účinná do 9.tt. a musí se užít do 49 dnů od poslední menstruace. Podle ultrazvuku došlo k oplodnění ve 2.dnu poslední menstruace (27.4.). Od 26.5. jsem slabě krvácela a špiním do teď. Do kterého data tedy můžu já využít tuto metodu? A kolik bývá celková cena interrupce? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Tuto možnost lze zvolit do 49., respektive 63. dne sekundární amenorhoey (počítáno od 1.dne poslední menstruace) na rozdíl od chirurgického ukončení těhotenství na vlastní žádost, které lze provést do ukončeného 12. týdne těhotenství. STÁŘÍ TĚHOTENSTVÍ URČÍ LÉKAŘ v lůžkovém zařízení dle ultrazvuku., který zároveň učiní konečné rozhodnutí, zda je vhodné ukončení těhotenství touto metodou u dané pacientky provést. Cena není jednotná liší se podle zařízení. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: