Míšní poranění

Chtěla bych se zeptat, zda i po roce a půl je ještě naděje, že moje dcera(19let) po autonehodě, kdy utrpěla ischemii míchy v oblasti L1 bude chodit. Slyšela jsem, že do dvou let od úrazu je možnost změny, ale nevím, když dosud není žádný pokrok při rehabilitaci. Je paraplegička.

Odpověď odborníka:

Bohužel s postupem času šance na zlepšení stavu klesá. Pokud za rok a půl nedošlo z žádné změně, asi bohužel další výraznější zlepšení očekávat nelze.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: