Mnoho polodove vody?

Dobrý den. MOc bych vás chtěla poprosit o názor. Jsem ve 35.tt a před několika dny jsem byla na 3D UTZ. Vše se zdálo být v pořádku, ale lékař konstatoval, že mám příliš polodové vody a že by mě měl můj OG kotrolovat. O několik dní dříve při běžné kontrole ale obvodní gynekolog nic neříkal. Od té doby mě to trápí, přečetla jsem si na internetu, že důvodem mohou být VVV. Všechny UTZ ale byly v pořádku, je možné, že by se VVV projevily až nyní?? Měla bych zajít někam na další UTZ právě kvůli možným vývojovým vadám? Může příliš plodové vody ohrozit miminko? OG mě objednal na další kontrolu až za dva týdny, stačí to? Moc děkuju za odpověď a omlouvám se za obsáhlý dotaz, ale mám strach o miminko... Děkuju.

Odpověď odborníka:

Plod by neměl být poškozen,protože při kontrole v 3D obraze vy se na vývojovou vadu s největší pravděpodobností přišlo, myslím že kontrola za 14 dní u vašeho gynekologa je dostatečný termín. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: