Mohla jsem mít lehkou mrtvičku

Asi před 14dny mi přišlo špatně na zvracení.Když jsem šla zvracet tak mě začala šíleně bolet hlava takovou bolest jsem v životě nezažila.V nemocnici mi udělali CT a Lumbarní punkci nezjistili žádné krvácení ani zánět.Teď je mi celkem fajn jen si občas nemohu vzpomenout na něco nebo jsem roztěkaná.Děkuji za odpověď přeji hezký den

Odpověď odborníka:

Milá Marto.

Příznaky,které popisujete,vypadají jako migrénový záchvat.
Migrénu považuji za psychosomatické onemocnění. Mívá tedy příčinu v životosprávě,
především ve vztazích.U vás žen je to obvykle ve vztazích s mužem(mnohdy problém
v intimní sféře).
Ať už Vám moje zkušenost připadá nebo nepřipadá pravděpodobná,zkuste se do šuplíku
vztahů kouknout.¨
Co nám škodí? Neochota ke změně-střední věk po ní prahne.Stagnace nám škodí.
Co nám prospívá?-Když žijeme pravdu svého srdce.Sportujeme,pomáháme jiným,pracujeme
s chutí a láskou. Důležitá je i detoxikace-nedopustit zácpu(jít denně na stolici je norma:-)
Chce lim se nám zvracet,vyhovíme onomu pocídám u pocitu ihned.
POruchu soustředění mnohdy vídám u lidí(i u sebe:-) ve chvílích,kdy brzdíme emoce-pláč,
smích a hněv.

Ŕekl bych,že jste vyšetřena dost důkladně,abychom mohli prohlásit,že nemáte tělesné
onemocnění.
Chcete li podpůrnou léčbu,zkuste homeopatikum SédatiF PC 3x2 nebo 3x1 dle intenzity Vašich problémů.Je volně k mání v lékárně.
Budete li chtít mou radu,jsem na mens-sana@seznam.cz
Budete li chtít ke mně přijet,telefonní číslo do ordinace je 518 322 145

Přeji Vám krásné podzimní dny.. a děkuji Vám za důvěru.

Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: