Mol by to byť syfilis?

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať, či trhlinka na konečníku mohla poukazovať na chorobu - syfilis. Asi pred mesiacom sa mi na konečníku urobila trhlinka na konečníku. Liečil som ju cca. 7-5 dní (ocot, alpa, framykon masť). Bolesť som pociťoval pri hygiene po potrebe. Inak len mierne svrbenie a menší dyskomfort. Nemal som teploty ani zdúrené uzliny. Na prvej fotke je zväčšená trhlinka. Na druhej po istom čase liečby - akoby sa trhlinka zocelovala.

Odpověď odborníka:

Podle fotografie by o syfilis jít mohlo, ale popisujete bolestivost - syfilitický vřed nebolí. Pokud jste měl rizikový sexuální kontakt, raději si nechte zkontrolovat krev.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: