Motání hlavy

Dobrý Den vysadila jsem HAK Minisiston cca po 2 letém užívání.Neberu ho od pondělí 18.3.Nyní jsem unavená , cítím se slabá,motá se mi hlava.Kdy to přejde??Co mám dělat??Jsem naštěstí doma na pracáku ,takže mám odpočívat.Přejde to ??Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to normální sedmidenní pauza, s vysazením antikoncepce to v současné době moc nesouvisí. Dodržujte pitný režim. pokud budou potíže přetrvávat, navštivte praktického lékaře.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záhadný skřípot zubů
Články: Záhadný skřípot zubů
Poškozený chrup, časté...
Dyslipidémie aneb Co prozradí hladiny krevních tuků
Články: Dyslipidémie aneb Co prozradí hladiny krevních tuků
Některá onemocnění dlouho...
Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Články: Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Nádor, nadměrný růst nebo...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Čeká vás operace? Možná ani nevíte, co všechno vám hrozí!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: