Motání hlavy po indometacinu a čípcích na zánět dělohy

Užívám čípky na bolest Indometacin a čípky C na zánět dělohy, je možné že po užití se mi točí hlava? Také se snažím otěhotnět, je možné, že motání hlavy způsobují počáteční těhotenské nevolnosti? Test jsem si zatím nedělala, děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Markéto, oba uváděné léky mohou bolesti hlavy, nevolnosti apod. způsobovat. Poraďte se s lékařem o změně léčby. Těhotenská nevolnost nebývá povahy "točení hlavy", ačkoli vyloučeno to není.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Články: Otěhotnění v době menstruace: vzácné, ale možné!
Asi každá žena občas dumá...
Koalice proti hluboké žilní trombóze
Články: Koalice proti hluboké žilní trombóze
Hluboká žilní trombóza (HŽT...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Vakcinace proti žloutenkám: dodržujte očkovací schéma
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: