Motání hlavy - souvislost s operací lbi

Dobrý den, prosím o radu ohledně následujících obtížích. Jsem po odstranení eosinofilního granulomu z lbi (kraniotomie,plastika lbi - před 6-ti lety) zároveń mám po ablaci srdce kvůli tachykardiím (AVNRT) - jiné potíže nemám, občas nízký tlak. Už cca 3 měsíce mám potíže se silným motáním hlavy, občas pocity ztráty rovnováhy, zvonění v uších, občas pocit tlaku v hlavě. Je to hodně nepříjemné, někdy pocit na omdlení. poslední dobou velmi silná ostrá bolest projíždějící místem plastiky lbi (parietální kost), pocitově na omak je místo plastiky jakoby mírně propadlé.... jemožné, že motání hlavy souvisí s tímto 6 let starým zákrokem, mohla se kostní výplň třeba nějak hnout? Nebo motání hlavy s tímto nemůže mít souvislost? předem mockrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obtíže mohou souviset se zákrokem, který jste prodělala, k bližšímu určení problému by bylo vhodné neurologické vyšetření, neurolog může pak případně doporučit další potřebná vyšetření. Vzhledem k anamnéze by bylo dobré aby Vás viděl i kardiolog.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x