Možnost nakažení std

Dobrý den paní doktorko, dívka mi prováděla pouze orální sex, po celou dobu s kondomem, nakonec jsem udělali tzv. soulož mezi její prsa, pořád vše s kondomem, při jednom z pohybů mi sklouzl kondom, hned jsem to zjistil a nasadil nový, nicméně můj penis se zřejmě dostal do kontaktu se zbytky slin partnerky z kondomu, mohl jsem se takto z jejích slin nakazit nějakou STD-třeba kapavkou, jsem z toho trochu nervózní, tak bych Vás poprosil o Váš názor. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Čistě teoreticky mohl, pokud by Vaše partnerka měla pohlavní chorobu. POkud ale nebudete mít nějaké potíže /kožní či jiné/, myslím , že bát se je předčasné. s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x