Možnost otěhotnění

Dobry den, nedávno jsem mela s přítelem nechráněný sex. Nepoužívám antikoncepci. Dozvěděla jsem se, že možnost otehotneni je, kvůli tzv."kapickam lásky", které obsahují male množství sperma. Jenže přítel mel penis naprosto suchý. Chtěla bych vědět jestli je nějaká velká šance otěhotnění. Dekuji

Odpověď odborníka:

Otázka je poněkud nesmyslná: nemůžete být "jen trochu těhotná," tedy "nějaká velká šance" je nesmyslem. Pokud nechcete být těhotná a pokud tedy chcete mít chráněný pohlavní styk, je zapotřebí účinné antikoncepce - a k té přerušovaná soulož rozhodně nepatří. Preejakulát se může objevit až po zavedení penisu do pochvy, tedy po první frikci (zasunutí), tzn. i když je penis suchý před prvním zasunutím, dál už o přítomnosti nebo nepřítomnosti nebudete nic vědět. Zařiďte si účinnou antikoncepci! Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: