Mravenčení šž

Je mi 23 let. Před dvěma měsíci jsem začala pociťovat mravenčení chodidel a rukou. Navštívila jsem tedy svého obvodního lékaře. Po výsledcích krve mi bylo řečeno, že mám vyšší hladinu TSH. Začala jsem užívat Letrox 50, půl tablety denně. Měla jsem i nižší hodnotu vápníku. Mravenčení se objevuje ovšem stále, již ne tak často, ale objevuje se. Může to být způsobeno i tím, že jsem tak trochu hypochondr a ze všeho mám hned strach? Děkuji Vám za odpověď

Odpověď odborníka:

Milá slečno Míšo- moc díky za důvěru. Úzkostné ladění zcela jistě zintensivní vnímání rozmanitých podnětů z různých tělesných oblastí, ale nejsem si jistá, zda tato interpretace stačí. Doporučila bych určitě kontrolu u praktické lékařky, která na základě znalosti Vašeho celkového stavu nejlépe posoudí, zda je v současnosti vhodné doplnit například neurologické či jiné vyšetření.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: